avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
@alin a postat :
[ link extern ]

Chiar credeti ca nu am ce face?! Daca m-ati fi anuntat ca IP-ul e deblocat, mai deschideam eu cont de pe alt comp. ?!( sau probabil trebuia sa ghicesc / visez...) Nu va ganditi ca are alta adresa de mess si ca eu, nu voi mai primi mesajele ?! Domnule Alin, probabil ati fost jignit de multe persoane si asta v-a afectat gandirea pozitiva.

Va mai asteptam pe secvente. Simtiti-va ca acasa :D

asadar sa miscam un deget:

[ link extern ]

P.S. Aveti latura feminina foarte dezvoltata ( ele lasa neaparat un P.S ) Prin urmare, sunteti un om bun.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
ContSters167247, utilizator
Corina M, io_ha_na_c, iohana63 sau cum te-ai botezat si cum o sa te rebotezi
Daca IP-ul nu mai e blocat, atunci te astept sa postezi pe contul tau.
Nu-mi convine sa-ti dedic sau sa-ti raspund la un mesaj iar tu sa n'ai habar.
Imi place sa fiu criticat, apostrofat, injurat sau iubit in timp util.
[ link extern ]
[ link extern ]
ContSters160319, utilizator
Pai, acum las asa...sa treaca cateva zile...sa nu mi se blocheze IP-ul.

demisie (nu eu...inca :D )

[ link extern ]
ContSters167247, utilizator

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)