avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Aseara am vrut sa postez Mindrie si prejudecata dar am aminat pt. seara asta si ... mi-a luat-o inainte Luiza. Felicitari Luiza. Asa ca nu-mi ramine decit
[ link extern ]
[ link extern ]

[ link extern ]

si ceva autohton
[ link extern ]
[ link extern ]

si o parodie
[ link extern ]
D-le Liviu,
=D>=D>=D>Pentru Jane Eyre
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Si ceva romanesc
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

we need Sparta ! :angry: :D
Mai devreme, in timp ce cautam, Corina a postat Ultima noapte de dragoste ..., iar eu am devenit in plus cind am publicat mesajul, pt, ca mesajul meu continea acelasi film.
Cautind, am dat de Baltagul si am zis sa-l postez mai tirziu, ca deja aveam destule secvente, dar Luiza iar mi-a luat-o inainte ... si nu pot decit s-o felicit pt. ca nu mai pot s-o aplaud.

Multam Corina pt. invitatie. Am fost invitat direct de catre initiatorul topicului, dar nu sunt tentat sa ma implic ... deocamdata.

istoria noastra
[ link extern ]
[ link extern ]

si a vecinilor
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
ContSters85576, utilizator

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)