avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabularea unui apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabularea unui apartament ipotecat

Am achizitionat un apartament cu 1 camera in cluj printr un antecontract cu firma tower srl,eu am platit suma integrala conform antecontractului ,dar aceasta firma are ipotecat la o banca terenul si constructia fara ca eu sa fiu anuntat de aceasta, acum cand am mers ca sa intabulam acest apartament mi se spune ca sa mai asteptam pana si rezolva problema cu banca(mentionez ca aceasta firma nu a intrat in insolventa instanta neacceptand cererea creditorilor pentru insolventa) Va rog ajutatima ,cum sa mi rezolv aceasta problema care ma streseaza de 2 ani .
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
vulpoiul, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:27, 2 Martie 2010
Ati incheiat contractul definitiv de vanzare-cumparare?
nu am incheiat cvc ci doar un antecontract
si acum un proces verbal cu data certa semnat in prezenta avocatului firmei respective
Mentionez ca sunt mutat in apartament din 2009 martie,in momentul semnari antecontractului blokul era in faza de proiect aprobat de autoritatile locale
Buna ziua,
Apartamentul Dvs. este deja intabulat in CF (caci altfel nu se putea face ipotecarea lui) dar are inscrisa o ipoteca de grad I (??) in favoarea bancii care l-a finantat pe Developer .
Dupa ce semnati Contractul de V-C si achitati pretul integral, puteti merge la acea banca sa discutati conditiile in care banca isi va rdica ipoteca pe care o are asupra apartamentul Dvs.
Dupa aceea puteti face schimbarea proprietarului in CF.
Cu stima,
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare apartament ipotecat vulpoiul vulpoiul Am achizitionat un apartament in cluj de la o firma printrun antecontract ,am platit ratele stipulate in antecontract la termen urmand ca suma de 800 de euro ... (vezi toată discuția)
Insolventa constructor Ioan Claudiu Ioan Claudiu Buna, Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pt. un apartament de la un dezvoltator care intre timp a intrat in insolventa ( ceruta chiar de el ), ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa?! Angelinne Angelinne Ce se intimpla cu un apartament cumparat de la o firma cu plata integrala si pentru care inca nu s-a facut intabularea deci exista doar un antecontract de ... (vezi toată discuția)