avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la proces. Sentinta nu a venit. In minuta scrie clar ca am castigat.

Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la proces. Sentinta nu a venit. In minuta scrie clar ca am castigat. Am facut cerere la director pt reincadrare de 25 zile. Ii pot face plangere penala (art. 83, 84 din legea 168/1999) fara sentinta, doar pe baza minutei? Da sau nu? Ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 1 Martie 2010
Nu , nu puteti face plingere penala numai pe baza minutei . Daca primiti hotararea judecatoreasca , ea fiind executorie de drept , va adresati angajatorului prin care solicitati reintegrarea dvs. in munca si plata drepturilor salariale : atasati si o copie duipa hotararea judecatoreasca .
Trebuie sa aveti hotararea judecatoreasca si apoi sa faceti cerere de reintegrare, iar in caz ca nu da curs acelei cereri sa va adresati Parchetului sau Politiei cu o plangere penala ... posibil sa declare recurs si sa solicite suspendarea executarii acelei hotarari, pana la pronuntarea instantei de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in vechiul loc de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Imi poate explica cineva daca la reintegrarea in vechiul loc de munca dupa o sentinta data de tribunal se intocmeste un nou contract de munca sau e ... (vezi toată discuția)
Redactarea recursului la curtea de apel! florinsadova florinsadova Avand in vedere faptul ca redactarea recursului la curtea de apel se prelungeste desi am solicitat printr-o cerere motivata redactarea lui pentru a putea fi ... (vezi toată discuția)
Modificare in parte a sentintei in recurs! florinsadova florinsadova Am castigat procesul intr-un litigiu de munca pe fond .Atat eu cat si angajatorul am facut recurs.A fost admis recursul meu privitor la cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)