avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat de infirmiera sau sora medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat de infirmiera sau sora medicala

Bunaziua, as dori sa stiu cum se procedeaza pentru a obtine un atestat pentru o diploma de sora voluntara de crucea rosie.
PS. Locuiesc in franta si as avea posibilitatea de a exersa ca sora medicala (aide soignante) la un spital, dupa efectuarea unui stagiu de 3 luni aici dar pentru aceasta imi lipseste acest document care dovedeste ca in romania am deja dreptul de a exersa aceasta activitate.
Va multumesc anticipat de raspunsul vostru.
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 08:07, 5 Martie 2010
Ordinul Asistentilor Medicali si a Moaselor Judetene , organizeaza cursuri pentru obtinerea atestatului de infirmiera , intrebati acolo . Ca sora medicala nu aveti cum efectua niciun fel de curs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat libera practica vik59 vik59 Buna ziua! Sunt asistent medical principal la un spital judetian. Anual imi solicita sa aduc ,, certificat libera practica\". Acest certificat se obtine prin ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)