Ma intorc cu o rugaminte catre dumneavoastra.
Sunt in urmatoarea situatie: am o firma ce a fost supusa procedurii de lichidare acum doi ani, mai exact, in octombrie 2008 s-a dat de catre Tribunal decizia de lichidare si a fost numit lichidatorul. Dupa indeplinirea unor formalitati legale, lichidatorul a apelat la un evaluator pentru evaluarea bunurilor din patrimoniul societatii si mi-a spus ca acestea trebuie vandute pentru a achita datoriile catre creditori. Am inteles ca sunt mai multe etape ale vanzarii, in functie de valoarea bunurilor si de trecerea unui anumit termen. De atunci si pana in acest moment nu am mai aflat nimic de la lichidator. Mentionez ca o parte din bunuri sunt depozitate la mine acasa iar o alta parte intr-un depozit unde platim chirie.
Ma intereseaza ce procedura indeplineste lichidatorul cu privire la bunuri, daca lista lor se afiseaza undeva, cine are acces la aceasta lista, pt ca eu as vrea sa le vand dar nu mai reusesc sa dau de lichidator si nici nu stiu unde sa ma interesez.
Formulati si depuneti la judecatorul sindic o cerere prin care sa solicitati inlocuirea lichidatorului, pe motivele aratate de d-voastra.
Apelati la un jurist ori avocat care sa va asiste in acest demers.