avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... caut informatii ptr rabla
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

caut informatii ptr rabla

Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea certificat de radiere. Ptr. ca trebuiau investiti multi bani in ea n-am mai reparat-o ca s-o inmatriculez. Acum as vrea s-o duc la casare in programul rabla, dar o persoana din centru de casare mi-a spus ca daca nu am certificatul de inmatriculare nu-mi primeste masina. Nu cunosc normele de aplicare a legii, ca sa stiu daca exista vre-o solutie de rezolvare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:21, 9 Martie 2010
Da, trebuie sa aveti si talonul.
Acum, ca sa puteti beneficia de program, trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:
- sa obtineti talonul (certificatul de inmatriculare) de la politie ( va spun cei de acolo ce acte sunt necesare, trebuie inregistrata masina si la fisc);
- cu toate actele in regula ( cartea de identitate, certificatul de inmatriculare si buletinul dvs.) predati masina la Remat, de unde va elibereaza Anexa certificat de distrugere si o Adeverinta de distrugere ( de aceasta din urma nu o sa aveti nevoie) si voucher-ul de 3.800 lei;
- legalizati la notar copiile talonului si Anexei certificat de distrugere;
- mergeti la fisc si politie si radiati masina;
- puteti folosi/vinde voucher-ul impreuna cu actele legalizate de mai sus+certif. de radiere de la politie.
Succes!
Pentru REMAT este obligatoriu talonul
Restul documentelor necesare,colega adutescu a expus "ca la carte"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla - ce documente sunt necesare? adrianag10 adrianag10 care sunt actele necesare pt a preda o masina la remat,si care sunt primii pasi de urmat?.!.Mai trebuie ceva de la primarie,trebuie facuta programare?.Va ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Mostenire masina Corina6 Corina6 Am mostenit o masina veche de 23 de ani de la tatal meu pe 5 decembrie 2016, cu care nu se poate circula . Ma intereseaza ce acte imi trebuie pentru a o da ... (vezi toată discuția)