avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutoare de minimis - utilaje neinmatriculabile?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutoare de minimis - utilaje neinmatriculabile?

Buna ziua!
Stie cineva unde as putea sa gasesc care sunt exact utilajele care se incadreaza in aceasta categorie?
Cel mai recent răspuns: deltaco , utilizator 17:30, 9 Martie 2010

Utilajele autopropulsate sau tractate folosite in constructii (excavatoare, buldozere, gredere, incarcatoare, compactoare, rulouri compresoare, finisoare de asfalt, masini pentru curatirea si intretinerea drumurilor), utilaje pentru dezapezire, utilaje agricole (tractoare agricole, combine, semanatori, stropitoare, prese de balotat, pluguri, grape,) utilaje cu destinatii speciale, etc. pe timpul deplasarii sau in perimetrele de lucru.

Numai bine
Multumesc pentru informatii. dar noi avem la firma 2 buldoexcavatoare si amandoua sunt inscrise in circulatie - unul la primarie si altul la politie ca orice alt autovehicol. M-ar fi interesat unde as putea gasi o clasificare a lor in vederea obtinerii unui ajutor de minimis care specifica faptul ca sunt eligibile doar cele neinmatriculabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)