avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare de sanatate

in cazul in care sotia angajata cu contract de munca este in suspendare pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani, sotul care nu este angajat beneficiaza de asigurare de sanatate in cazul spitalizarii?
Cel mai recent răspuns: andram , utilizator 22:48, 9 Martie 2010
Sotul ar fi putut sa beneficieze de asigurare doar daca sotia era in continuare activa la locul de munca si il lua in intretinere. In acest caz al dvs, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru parinti legea 19/2020 factor_x factor_x Buna ziua, Daca sotia este acasa in concediu crestere copil ( copilul are 11 luni) si celalat copil este la gradinita, se poate ca eu in calitate de sot sa ... (vezi toată discuția)
Coasigurat colega3 colega3 in prezent nu lucrez, nu am nici un fel de venit. pot copii mei, care lucreaza cu contract de munca ca sa ma treaca ca si coasigurat la sanatate? (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)