avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Decretinizarea omenirii si in special a romanilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Decretinizarea omenirii si in special a romanilor

Toata ideea mi-a venit de cand m-am mutat in Cluj si am observat ca unii oameni fac abuz de drepturile lor, cum ar fi ca intr-o seara m-am trezit cu politia la usa pentru ca ma uitam la televizor, volum mediu vreau sa mentionez, dar mai tare m-am umflat in pene astazi cand am fost tarat la politie din cauza ca la un tip i s-a parut logic ca eu ia-si fi furat telefonul chiar daca i-am demonstrat ca nu eu i l-am furat.
Deci, propun o campanie de decretinizare a romanilor care cred ca unele drepturi sunt numai pentru ei si ceilalti sunt mai prosti, si nu benefiiaza de aceste drepturi, nu situ exact cum sa decurga aceasta campanie, eventual sa se posteze undeva, candva cate o lege pentru situatii mai uzuale, gen orar de liniste publica, acuzatie calomnioasa, furt , lucruri de genul, pentru a decretiniza odata aceasta Romanie care e tot mai cretina pe zi ce trece.#-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:36, 5 Iunie 2010
uite, un om suparat pe buna dreptate!..:) se mai intampla si chestii de genul asta.. ce o fi zis ala cu tv-ul si ala cu denuntul calomnios ptr furt: asta are fatza de smecher hai sa i fac figura cu politia.. politia.. care e obligata sa se prezinte la orice apel.. cand v-a vazut.. tot asa.. ia uite si la intelectualul asta.. numai cand ne priveste si ne facem sa parem prosti.. ia sa-i mai taiem din nas.. si uite asa ai ajuns, stimate domn, sa fii luat in colimatorul politiei:rofl:.. in orice caz.. sper sa ti treaca supararea si sa ti vezi de drumul tau in viata fara alte incidente.. toate cele bune, iti doresc1
Eu cred ca toata lumea ar trebui sa aiba loc sub soare, mai ales ca multi se trag la umbra, cum spunea cineva.
Dar nu numai in Romania, ci in toata lumea ai sa intalnesti si oameni cu fata de cretin. Asa cum la fel unii au fata de intelectual, de bonom, de bandit, sarlatan sau criminal la prima vedere. Mi s-a intamplat sa vad, nu odata, cate o fata de sarlata, de hot sau bandit pe strada si ma gandeam oare de ce politistii care-i vad nu-i salta. Apoi m-am felicitat ca nu sunt politist, ca probabil as fi sufocat beciurile politiei cu aceste fete de criminali. Oricum raman cu convingerea ca nu as fi gresit foarte mult.
Acesti oameni isi adapteaza infatizarea la indeletnicirile lor, precum animalele salbatice culoarea la mediul in care traiesc.
avocatPetre a scris:

uite, un om suparat pe buna dreptate!..:) se mai intampla si chestii de genul asta.. ce o fi zis ala cu tv-ul si ala cu denuntul calomnios ptr furt: asta are fatza de smecher hai sa i fac figura cu politia.. politia.. care e obligata sa se prezinte la orice apel.. cand v-a vazut.. tot asa.. ia uite si la intelectualul asta.. numai cand ne priveste si ne facem sa parem prosti.. ia sa-i mai taiem din nas.. si uite asa ai ajuns, stimate domn, sa fii luat in colimatorul politiei:rofl:.. in orice caz.. sper sa ti treaca supararea si sa ti vezi de drumul tau in viata fara alte incidente.. toate cele bune, iti doresc1

Unde dai si unde creapa, uite ca tipu care a chemat politia la faza cu TV-ul e un crispat si jumatate si pana la urma politia l-a amendat pe el ca ia chemat degeaba, si la faza cu furtu l-a luat un pic un avocat ieri la 11 metri pe politistul respectiv , si daca tie ca avocat ti se pare normal sa porti pe toata lumea in stanga si in dreapta sincer nu a-si apela la serviciile tale.
Intamplator am dat peste acest topic si ....... :rofl::clapping::yeah:........ intr-adevar "unde dai si unde creapa".

Se pare ca desteptii ii depisteaza mai repede pe destepti, prostii se simt mai bine in preajma prostilor....si decretinizatorii neamului au putina nevoie sa li se desluseasca un text scris.
Pai, mai domnule @mariomarginean - dac-oi mai vizita site-ul asta, domn' avocat ti-a dat dreptate si matale il balacaresti?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa oentru ostracizare in public Traveler Traveler Un articol din ziarul Obiectiv de Vaslui relateaza despre cazul unei fete care a furat niste chiloti dintr-un magazin din Barlad. Patroana (sotie de politist, ... (vezi toată discuția)