avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PARERI DE LA SI DESPRE MEMBRI
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PARERI DE LA SI DESPRE MEMBRI

Pentru a evita intepaturile din topicurle deschise, va rugam ca opiniile despre diversi membri ai forumului sa vi le exprimati in acest topic.
Mai exact, intrucat persoanele care apeleaza a acest forum cauta pareri ale unor specialisti si intrucat acestia nu trebuie sa fie nevoiti sa asiste la intepaturile membrilor, va rugam sa va exprimati in cadrul acestui topic nemultumirile despre membri sau diversele dispute pe care le aveti cu acestia.
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 13:06, 5 Martie 2007
da. vreau sa stiu si eu care m-a votat si mi-a scazut ratingul ? orice probleme are cu mine sa le puna aici ... nu sa voteze sub anonimat. Bring iti on, baby !!
eu prima oara te-am votat cu rosu....din greseala.Imi pare rau.Sper sa ma ierti.Ma ierti?
Chiar esti un baiat bun....si sufletist!
Eu am votat impotriva dumneavoastra,nici nu cred ca mai are sens sa spun de ce.:D
Sunt singurul membru care a primit "aprecieri" de genul "colega:-/ daca intr-adevar ai vreo legatura cu sistemul de drept :((:(( de la Romy?
Si imi pare rau ca spun, dar nu e prima oara! Atunci i-am raspuns prin mesaje private insa se pare ca nu am procedat bine:(
Ar trebui schimbat regulamentul si "scoaterea" celor ce abereaza "juridic", asa cum se presupune ca fac eu, dar nicidecum sa fim nevoiti sa suportam insultele si aprecierile unor persoane...
Nu asta e scopul forumului sau cel putin asa cred eu.
In instanta un asemenea limbaj ar atrage o amenda. Poate daca se umbla la "punga" se pune capat unor asemenea manifestari.

Si care ar fi scopul?
sa ASCULTAM sfaturi neprofesionale:((

Alte discuții în legătură

Rating utilizator - o prostie si o insulta belege belege Ideea de "rating" mi se pare o aberatie in forma in care este implementata. Daca tot este aceasta facilitate, ar trebui sa fie afisat si cine a dat un ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale? raluca25 raluca25 Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale? (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)