avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PARERI DE LA SI DESPRE MEMBRI
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PARERI DE LA SI DESPRE MEMBRI

Pentru a evita intepaturile din topicurle deschise, va rugam ca opiniile despre diversi membri ai forumului sa vi le exprimati in acest topic.
Mai exact, intrucat persoanele care apeleaza a acest forum cauta pareri ale unor specialisti si intrucat acestia nu trebuie sa fie nevoiti sa asiste la intepaturile membrilor, va rugam sa va exprimati in cadrul acestui topic nemultumirile despre membri sau diversele dispute pe care le aveti cu acestia.
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 13:06, 5 Martie 2007
de ce este site-ul accesibil doar "anumitilor"?? mie nu mi se pare....eu nu vad asta, vad ca oricine poate sa raspunda si nu este blamat, luat in ras...bine, conditia este ca persoana care nu are studii de specialitate juridica sa nu induca in eroare si sa dea solutii total gresite, a caror consecinta ar fi ..... "clientul" :D comunitatii avocatnet sa intreprinda actiuni sugerate aci si gresite....asta e o fateta a chestiunii.....eu, ca si multi colocatari ai site-ului, sper, nu ma opun:)....tara libera.... site liber.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rating utilizator - o prostie si o insulta belege belege Ideea de "rating" mi se pare o aberatie in forma in care este implementata. Daca tot este aceasta facilitate, ar trebui sa fie afisat si cine a dat un ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale? raluca25 raluca25 Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale? (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)