Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ASIGURARE DE SOMAJ

AM O RATA LA [EDITAT] PRIN [EDITAT] LA INCHEIEREA CONTRACTULUI AM SEMNAT O ASIGURARE ,PRIN RANDURILE CAREIA AM GASIT SI ASIGURARE IN CAZUL PIRDERII LOCULUI DE MUNCA .CREDETI CA AR PUTEA SA MA AMANE CU 2-3LUNI PANA AS GASI DE MUNCA ????? VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:16, 20 Martie 2010
Discutati cu cei de la magazin [EDITAT]. In mod normal ei pot incasa contravaloarea sumei asigurate deoarece polita de asigurare este cesionata in favoarea lor!
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare de viata oana_i oana_i Buna ziua! Am un contract de credit incheiat pe o perioada de 5 ani, insotit de o polita de asigurare de viata pt beneficiarii de credite. Beneficiara ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pad -cesionat in favoarea bancii larisarazvan larisarazvan Buna ziua Detin un imobil ipotecat pentru care inchei anual o polita de asigurare facultativa pe care am cesionat-o bancii. Chiar in cuprinsul contractului ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta cristian_cojocaru cristian_cojocaru Am o locuinta achizitionata prin credit ipotecar. Locuinta este asigurata in baza acestui credit printr-o polita pe care am semnat-o la incheierea creditului ... (vezi toată discuția)