Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de intretinere3

as dori sa cumpar un apartament de la o persoana care la dobandit in urma cu 3 luni de la un batran prin contract de intretinere in care se specifica ca refuza asistenta (in contract este specificata aceasta problema) iar de la decesul batranului la 2 luni persoana care l-a primit il vinde. eu ca si cumparator as putea avea probleme mai tarziu? multumesc
Cel mai recent răspuns: aclin_mary , utilizator 13:55, 11 Martie 2010
pai, ce contract de intretinere e ala fara intretinere? daca batranul are copii care sa -l mosteneasca, da.. e posibil sa fie si probleme.. dar nu se stie niciodata
actuala proprietara a dobandit acel apartament prin contract de intretinere, refuzand asistenta, batranul nu a avut copii. Ce probleme am putea intampina in timp daca noi cumparam acel apartament ? are radiere pentru acea intretinere
multumesc
in lumina noilor date, nici una.. sa-l stapaniti sanatosi
multumim frumos, numai ca notara cand am facut precontractul a spus ca din caauza ca nu a fost facut acel contract de intretinere in prezenta persoanelor de la asistenta sociala, asta daca am inteles eu bine, acel contract ar butea intra in litigiu deoarece in 3 luni de la semnarea lui a decedat batranul si ar putea cere drept asupra lui pana la al 4 neam din partea batranului. va multumesc frumos si imi cer scuze pentru termenii neadegvati, nu ma pricep atat de bine la aceste probleme, si probabil nici nu am retinut foarte bine denumirile. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala, batran 81 de ani institutionalizat in sector 4 dudrda dudrda Buna seara ,am depus un dosar la asistenta sociala pentu un batran de 81 de ani bolnav de dementa alzheimer mixta comportamentala degenerativa pentru ... (vezi toată discuția)
Greseala mare la cartea funciara neleny71 neleny71 am cumparat o casa in 1996 ,si am inregistrat-o la fosta judecatorie a sect 2 in registrul de transcriptiuni cu uzufruct viager.In iunie 2006 propietara s-a ... (vezi toată discuția)
Relatie concubinaj corina_istrat corina_istrat In speranta ca am postat bine intrebarea, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: Matusa mea are o relatie de concubinaj cu un domn de ... (vezi toată discuția)