avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu titlu executoriu a unui contract de ...
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu titlu executoriu a unui contract de asistenta juridica

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi si chiar un model de cerere de investire cu titlu executoriu a unui contract de asistenta juridica. Este vorba de un contract tip de asistenta juridica al avocatilor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 19:59, 12 Martie 2010
pai, sunteti procuratoru'
Stimata colega,
Gasiti un model de cerere de investire peste tot,inclusiv la instanta.Cautati in ghidul juristului.
Pentruca cred ca este la inceput de drum, iti recomand sa navighezi pe internet si sa cauti pe orice adresa legata de activitati juridice. Cred ca si pe siturile barourilor gasesti tot felul de cereri.
Mai intreaba si pe cei de varsta mea ca nu este nicio rusine.
Succes si sa faci bani.
Faceti cererea cum credeti.Nu cred ca aveti cum sa ratati formularea corespunzatoare a cererii.
Nu cred ca va trebuie un model intrucat de multe ori sunt gresite.
Cererile sunt facute cam la ,,misto".

Am inteles ca in functie de instanta pot sa existe sau nu probleme.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc pentru raspuns. Mentionez faptul ca sunt avocat doar de 2 ani si pana acum nu m-am gandit niciodata sa execut clientii care nu isi achita onorariile in totalitate, dar cred ca ar fi momentul mai ales ca procesul pentru care am fost angajata s-a terminat si clientul meu a obtinut ce si-a dorit. Chiar daca nu este o suma mare de recuperat, avand in vedere ca a fost un divort, as vrea sa-i recuperez pentru ca este o problema de principiu, nu ma simt confortabil cand un client imi insulta inteligenta.
In ceea ce priveste sfatul dumneavoastra de a intreba pentru ca nu este o rusine , tocmai asta fac cer ajutorul unui avocat cu experienta mai mare (asta va include si pe dumneavoastra).
Deci in concluzie am tot cautat informatii pe net dar pentru ca nu am vazut niciodata cum arata o astfel de cerere ma gandeam ca am sa gasesc pe cineva care sa-mi poata trimite una. Procedural am inteles ca trebuie sa merg la judecatoria in raza careia am sediul cabinetului cu cererea de investie si apoi la executor. Dar nu stiu daca in afara de contract conform cu originalul semnat de client mai trebuie sa atasez si factura? ( aceasta nu este semnata de client , de obicei fac factura cand achita).
Da, eu va dau dreptate in privinta insultatului, dar vedeti sa nu pierdeti mai mult timp decat sa castigati ceva.
Daca clientul nu are serviciu, etc...
Nu cred ca veti gasi modele de astfel de cereri asa cum vreti dvs.
Nu e mare lucru sa formulati o astfel de cerere.
Eu in anul II de facultate deja puteam redacta cereri.Sunt convins ca dvs. aveti suficienta experienta cat sa redactati o cerere singura.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica mariamaria1 mariamaria1 daca nu se achita onorariul de avocat chiar daca este semnat contract de asistenta juridica ce se poate intampla? in unul din articolele se precizeaza ca acel ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut incheiat la avocat? dandanaua dandanaua Daca doua persoane vin la avocat si spun ca doresc sa inchie un contract de imprumut in fata avocatului, iar acesta sa certifice ca ceea ce contine contractul ... (vezi toată discuția)
Speta de oepa MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei sectorului 5, la data de 11 ianuarie 2010, în dosarul nr. xxx/300/2010, creditoarea Cabinet de Avocat X. a ... (vezi toată discuția)