avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu titlu executoriu a unui contract de ...
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu titlu executoriu a unui contract de asistenta juridica

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi si chiar un model de cerere de investire cu titlu executoriu a unui contract de asistenta juridica. Este vorba de un contract tip de asistenta juridica al avocatilor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 19:59, 12 Martie 2010
Data fiind clauza din contract, inrebaţi totuşi un executor judecătoresc daca vfi-l poate executa si fara a aplica formula bine cunoscută la judecătorie.
Ca sfat, nu mai începeţi procesul până ce clientul nu vă achită onorariul. In această situaţie veţi evita neplăcerile prin acre am trecut şi noi la început. La angajare cereţi 50% iar la primul termen diferenţa, menţionaţi la alte clauze acest lucru în contract. În cazul în care nu se execută, consideraţi avansul ca onorariu pentru consultanţă şi redactare.
Din nou baftă.
av.G.Băloi
Inca o data multumesc pentru sfaturi.
Da aveti dreptate am sa invat din greseli.

Cu respect,


Pentru orice eventualitate:
Domnule Presedimte,
Subsemnata...domiciliata in.............prin przenta cerere va rog sa dispuneti
INVESTIREA CU FORMULA EXECUTORIE
a contractului de asistenta juridica nr...din...
Anexez contractul
Timbrez cu suma de ...conform chit.nr...din... si tj de ...lei
Semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica mariamaria1 mariamaria1 daca nu se achita onorariul de avocat chiar daca este semnat contract de asistenta juridica ce se poate intampla? in unul din articolele se precizeaza ca acel ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut incheiat la avocat? dandanaua dandanaua Daca doua persoane vin la avocat si spun ca doresc sa inchie un contract de imprumut in fata avocatului, iar acesta sa certifice ca ceea ce contine contractul ... (vezi toată discuția)
Speta de oepa MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei sectorului 5, la data de 11 ianuarie 2010, în dosarul nr. xxx/300/2010, creditoarea Cabinet de Avocat X. a ... (vezi toată discuția)