avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare loc de munca

sunt angajata conform CIM la unul din cele trei puncte de lucru ale societatii pot fi mutata prin decizie fara acordul meu la un alt punct de lucru
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:57, 13 Martie 2010
Daca in CIM, la locul de munca, scrie clar ca este vorba de punctul de lucru X, nu puteti fi mutata la alt punct de lucru fara un act aditional la CIM, semnat si de dvs.
Puteti fi mutata fara acordul dvs. daca angajatorul dispune delegarea dvs. pe o perioada de 60 de zile sau detasarea pe o perioada de 6 luni de zile
Codul Muncii-Art. 42. - (1) Locul muncii poate fi modificat unilateral de către angajator prin delegarea sau detaşarea salariatului într-un alt loc de muncă decât cel prevăzut în contractul individual de muncă.
(2) Pe durata delegării, respectiv a detaşării, salariatul îşi păstrează funcţia şi toate celelalte drepturi prevăzute în contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea stimpar daniela stimpar daniela delegarea la un loc de munca in cadrul aceleiasi institutii in ce conditii este posibila? (vezi toată discuția)
Locul de munca alexia13 alexia13 care sunt conditiile in care un angajator poate transfera un angajat de pe un post pe altul fara acordul acestuia din urma? (vezi toată discuția)
Mutare pe alt post aurelian55 aurelian55 buna ziua !!! lucrez intr-o firma pe perioada determinata si cam de o luna un coleg a suferit un accident si este un post liber.angajatorul ma obliga sa ... (vezi toată discuția)