Madalina Oprea a scris:
Va inaintati demisia pe 17 si specificati in demisie aceasta data.Este cu sau fara preaviz demisia?Nu trebuie sa depuneti cererev de iesire din Co,puteti sa va depunesi demisia si sa stati in CO pe perioada preavizului asta daca este cu preaviz si daca aveti suficiente zile de CO.Demisia trebuie semnata de hr sau de reprezentantul legal al societatii, fiecare societate are" bucataria "ei
Demisia este cu preaviz. Asta intrebam, daca preavizul decurge din ziua depunerii cererii, in cazul cand aceasta zi este zi de CO? Demisia este pe art 79.1, si eu intelesesem ca , acest tip de demisie NU necesita aprobare, ci este doar o instiintare a angajatorului ca imi depun demisia,din data respectiva curgand termenul de preaviz.
Nu m-am lamurit, pot sta in CO in timpul preavizului, sau trebuie sa ma intorc la serviciu?
A doua problema este ca am 5 zile de CO efectuate in avans( ar fi trebuit sa lucrez la acest angajator pana in luna iunie pentru a putea beneficia de aceste 5 zile, dar eu, depunandu-mi demisia pe 10.03 am efectuat 5 zile in plus, pentru care, probabil imi vor opri banii la viitorul salariu.