avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa unei firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa unei firme

cat dureaza un proces de insolventa?am de luat niste bani si nu stiu la cit timp sa astept?

Depinde de multi factori: numarul creditorilor, valoarea creantelor, valoarea capitalului firmei, termenele de judecata, intrunirea adunarii generale a creditorilor etc. ;)
Subscriu la parerea colegei. Pentru firmele care au intrat in faliment procedura simplificata procedura dureaza mai putin decat in cazul procedurii generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei versus faliment misu76 misu76 Am o creanta ce depaseste 45000 lei.Am incercat pe executare silita,dar toate bunurile sunt cu ipoteca. As vrea ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat si ... (vezi toată discuția)
Masa credala/recurs faliment Marghescu Marghescu Am un fost client... Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)