avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comision de rambursare anticipata pe dobanda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comision de rambursare anticipata pe dobanda

Am un cotract de leasing imobiliar in care se specifica ca in cazul rambursarii anticipate se percepe comision de rambursare anticipata pe DOBANDA care mai este de achitat in acel moment(comisionul este de aprox. 60%).Mentionez ca dobanda este variabila si a crescut de anul trecut pana in prezent cu aprox.8000 euro.INYTREBARE-Este legala aceasta clauza?Nu este cumva abuziva in conditiile in care dobada este si variabila?Daca DA atunci ce ttrebuie sa fac,si care imi sunt sansele?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 22:15, 16 Martie 2010
chiar daca este sau nu abuziva , daca ati semnat un contract si ati fost de la inceput de acord cu ea , parerea mea ca sansele dvs sunt aproape de zero

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)
Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)