Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru crestere copil

Am un baietel de 1 an si 6 luni si sunt insarcinata in 3 luni. Baietelul implineste varsta de 2 ani pe 9 iulie. Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu voi naste dupa data de 9 iulie (data probabila a nasterii este de iulie - august), mai beneficiez de indemnizatia pentru cresterea celui de al doilea copil sau trebuie sa ma intorc la serviciu?
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 10:02, 31 Ianuarie 2007
Beneficiezi, garantat:D
Probleme pe aceasta tema au fost imediat dupa aparitia Legii. Intre timp s-a reglementat:D
Intr-adevar intre timp lucrurile s-au rezolvat.
Un alt topic deschis de aceasi persoana de doua ori.#-o
Multumesc mult pt raspuns! Intre timp ma-m lamurit cum stau lucrurile.....am citit si legea.....daca mai e cineva interesat de acest subiect, am notat undeva ce lege este!!!!!
buna am si eu aceeasi problema poti sa-mi spui si mie unde sa citesc despre aceasta lege
LEGEA 577/2003
OUG 148/2005

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil bebe 2 catalinaciobanu catalinaciobanu Buna ziua, Eu beneficiez in prezent de indemnizatie 85 % pt crestere copil ( am un baietel de 1 an si 9 luni ) si sunt insarcinata in 7 luni. Urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului maria_p_ioana maria_p_ioana Sunt insarcinata in luna a 5a avand un contract de munca din 21 august 2009 si cu o presusa data a nasterii in 9 iulie 2010, prin urmare in momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Vor sa plec dupa cic baxig baxig Buna seara, In data de 16 iulie baietelul meu a implinit 2 ani.Ar fi trebuit sa ma intorc la munca dar neavand cu cine sa-l las acasa, fiind prea mic pentru ... (vezi toată discuția)