avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord mansardare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord mansardare bloc

Buna ziua,

Imi puteti raspunde va rog daca este necesar acordul meu personal pentru mansardarea unui bloc cu patru etaje in Brasov? Mentionez ca sunt proprietarul unui apartament situat la etajul 4, ultimul al acestui bloc. Neavand domiciliul in Brasov constat ca au demarat actiunile de constructie ale mansardei fara ca eu sa-mi exprim personal acordul pentru aceasta constructie.
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 13:23, 29 Mai 2011
e nev de acordul majoritatii proprietarilor si a tuturor propr de la ultimul etaj.nu aveti decat sa-i dati in jud,event o ordonanta presedintiala ca sa stopati lucrarile incepute,consultati un av
puteti sa-mi confirmati ca este nevoie de acordul TUTUROR locatarilor de la etajul 4? Care este textul de lege? multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 170/2010 pt mansardare, cum pot sa stopez contruirea mansardei ?de ce se poate construirea mandardei fara acordul proprietarului de la ultimul etaj ?! mansarda mansarda am nevoie de ajutor,pana acum nimeni nu m-a ajutat sa rezolv situatia mea. de ce se poate construirea mandardei fara acordul proprietarului de la ultimul ... (vezi toată discuția)
Mansardarea blocului scarlett scarlett Locuiesc la et 4 al unui bloc format din 2 scari. Locatarii din scara mea sunt de acord cu mansardarea scarii . As vrea sa stiu daca am nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Mansardare lineax lineax Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum pot sa combat acest fenomen. Locuiesc intr-un bloc care a fost dat in folosinta acum 12 ani, in toti acesti ani, ... (vezi toată discuția)