Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchidere firma

buna ziua vreau si eu sa inchid o firma ,nu neaparat sa o lichidez sa o decl fara activitate ,ce acte imi trebuiesc si care ar fi costurile?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 19:30, 23 Martie 2010
Mergeti la Registrul Comertului de pe Langa Tribunalul Judetean unde ati inregistrat firma si cereti formularele necesare. Tot acolo se va face si o fisa de calcul a taxelor aferente.
Redactati o hotarare AGA de suspendare a activitatii societatii pe perioada maxima de 3 ani.
Ulterior, adresati-va ORC pentru inregistrare mentiune, avand la Dvs. si certificatul constatator in original, completati cererea si o declaratie model III si achitati taxele aferente (aprox. 300 lei)

Bafta.
buna ziua vreau si eu sa inchid o firma ,nu neaparat sa o lichidez sa o decl fara activitate

Aruncati cu bani pe fereastra , dar daca asta va e dorinta puteti sa o suspendati conform indicatiilor date de Juridic Dana
adrian stoica a scris:

buna ziua vreau si eu sa inchid o firma ,nu neaparat sa o lichidez sa o decl fara activitate

Aruncati cu bani pe fereastra , dar daca asta va e dorinta puteti sa o suspendati conform indicatiilor date de Juridic Dana

=D> de acord cu @adrian stoica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl luticus luticus Un srl infiintat in 2014 fara activitate, poate fi suspendat ? Daca da care este procedura si care sunt taxele ce trebuie achitate ? (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate societate margine margine buna seara , am o societate de prestari servicii si as dori sa suspend activitatea pe o perioada de timp ce acte trebuie si ce pasi trebuie facuti / ... (vezi toată discuția)