avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale somatie plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

somatie plata

in luna dec 2009 am avut un termen de judecata intru-un proces cu statul roman in vederea recuperarii unor sume de bani restante pt.plata unor servicii efectuate si neplatite de stat.Sa amanat in 13 ianuarie 2010 sentinta fiind de somatie plata a statului roman fara cheltuieli de judecata procesul fiind fond.M-ar interesa in cat timp de la data emiterii sentintei statul poate face recurs,sau in cazul in care nu face recurs in cat timp imi voi putea incasa banii cuveniti:((Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tordoi DAD Consult S.R.L. , Consilier juridic 16:39, 22 Martie 2010
Debitorul are la dispozitie 10 zile de la comunicare sa formuleze cerere in anulare.
Daca acest fapt nu se intampla, ordonanta ce contine somatia de plata se poate investi. Daca statul nu va achita de buna voie suma respectiva, va puteti adrresa unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu executare silita soso2010 soso2010 Dupa divot a urmat un Partaj care s-a desfasurat in urmatoarele instante: - Judecatorie (fond) care a dat o sentinta civila/iunie 2008 ; - Tribunal (apel) ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari lua_lanna lua_lanna Asoc de proprietari mi-a intentat proces ptr restante.Dupa 2 luni de la proces am achitat 1000 lei si mi-a ramas 700 lei.Sentinta a fost data, ca suma de 700 ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pt minori restanta imposibil de recuperat? crina_r crina_r Buna, Saptamana trecuta am primit sentinta de divort definitiva si irevocabila, custodia exclusiva a celor doua fetite, iar pensia alimentara s-a stabilit la ... (vezi toată discuția)