avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termenul de prescriere a garantiei de buna executie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termenul de prescriere a garantiei de buna executie

Ma poate ajuta cineva cu baza legala referitoare la termenul de prescriere a garantiei de buna executie, in cazul in care durata contractului a expitat iar aceasta nu a fost ridicata de foarte mult timp.
Cel mai recent răspuns: gabi rosu , utilizator 08:21, 29 Martie 2010
Depinde ce inmseamna ptr dvs foarte mult si ptr ce perioada era prevazuta garantia de buna executie in contractul respectiv! Ptr o lucrare de canalizare am vazut firme ce garantau si 15 ani! Ce aveti prevazut in contractul respectiv? ptr ca trebuie sa aveti o clauza referitoare la garantia de buna executie si modul de restituire a acesteia! Poate reveniti cu detalii daca nu gasiti.
termenul de prescriptie al creantelor comerciale este de 3 ani de la data scadentei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut cu garantie imobiliara hans70 hans70 buna ziua sunt hans ,sunt din elvetia ,am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara cu o doamna din romania acum 5 ani in anu 2008,pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita credit ipotecar dacianloi dacianloi Buna ziua, In anul 2005 am contractat un credit ipotecar. Intrind in incapacitate de plata am fost nevoit sa intrerup plata ratelor. Ultima plata a fost ... (vezi toată discuția)