Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia copilului nascut in strainatate

Fiul meu este nascut in Spania si are 2 ani si 1 luna! Poate cineva sa ma lamureasca daca beneficiaza de alocatie in Romania si daca da, se plateste retroactiv? Mentionez ca in Spania nu am nici un fel de indemnizatie pentru copil!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 07:15, 24 Martie 2010
Daca ati inregistrat nasterea si in Romania,da.Nu retroactiv.Mai multe detalii gasiti pe acest sit:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia (unica) de nastere 2009 Radu Calin Radu Calin Buna ziua, in primul rand va rog sa ma scuzati ca tot postez acest mesaj printre discutiile de pe forum, dar nu ma prea pricep unde sa adresez intrebarile si ... (vezi toată discuția)
Alocatii pentru copii gigigeta gigigeta sunt bunica unei fetite care va implini 2 ani in luna ianuarie si care se afla in ingrijirea mea in tara mama ei fiind plecata inSpania .As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)