avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Relatia cu furnizorul de apa potabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Relatia cu furnizorul de apa potabila

Leega 241/2006 art 5, spune ca bransamentul la apa potabila apartine de drept furnizorului(camin, conducta, apometru), indiferent de cine a finantat lucrarea.
Tot aceasta lege spune la art 33 ca sumele cheltuite de catre beneficiar pentru realizarea bransamentului vor fi decontate de catre furnizor.
Numai ca furnizorul nici nu vrea sa auda. Este firesc sa fiu deposedat de un bun cumparat de mine(apometrul - 700 lei, caminul si celelalte -1200 lei), fara nici o despagubire, pentru ca asa vor cei de la Apavital din Iasi sa interpreteze o lege?
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:44, 25 Martie 2010
evident ca nu este normal si pur si simplu trebuie chemati in judecata pentru furt.Faceti o plangere la politie si vedeti ce iese..:confused:
Sesizati oficial regia si politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sesizat sunt nou la casa, cu apometrul remontat in cămin ... radulucian 22 radulucian 22 Am sesizat Sunt nou la casa, cu apometrul remontat in cămin in 20 08. In 30 de ore s au înregistrat 127 MC pierdere , in condiții;e in care e uscat ... (vezi toată discuția)
Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Furnizarea apei potabile. bună ziua! vă aduc la cunoștință ... IonPopescu-B IonPopescu-B Furnizarea apei potabile. Bună ziua! Vă aduc la cunoștință o șarlatanie de partid. Firma care furnizează apa în localitatea mea de domiciliu este una ... (vezi toată discuția)