avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am vandut o masina dar n-am facut actele
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am vandut o masina dar n-am facut actele

Buna,am vandut o masina fara a face acte legale la intelegere cum ar veni dar de atunci a trecut un an si 8 luni si individul nu are de gand la buna intelegere sa facem actele de vanzare -cumparare legal cum trebuie,cum pot sa-l fortez pe individ sa facem actele ,eu pvreau sa precizez ca nu mai am actele masini sunt la el eu numai cu numele mai sunt,ce pot sa fac si cum trebuie sa fac sa ma scap de a mai fi eu propietar.Va multumesc foarte mult.
sunt doua solutii:
1. puteti sa faceti o plangere la politie pentru furt de masina si automat il cheama "la respect"
2. daca aveti un al doilea set de chei ale masinii, pur si simplu o luati cand o vedeti si plecati cu ea.Va caut el urgent, sau daca nu el, politia.Si cand va cauta, explicati situatia.Legal, sunteti proprietarul masinii...:confused:
Hmm...daca puteti sa il contactati atrageti-i atentia ca puteti reclama furtul masinii!
B-)
Oricum , fara actele masinii nu o puteti radia!
Da .. bune cele doua variante de mai sus.
Nici un act scris? Doar intelegere verbala ? Nu ati vost cumva, prea naiv? Cum sa/i dati toate actele?
Trebuie sa faceti ceva.. sunteti proprietarul masinii si cine poate sti ce belea mai poate urma. .hm: Pana una alta.. platiti impozitul, nefiind radiata...
cum sa faceti asta?vb cu el si explicati-i ca e furt,pt ca fara acte nu o puteti radia
Sesizati oficial IGP-SPR furturi auto

Alte discuții în legătură

Radiere auto retroactiv doar cu factura florynita florynita buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu o mare problema.in 2003 am vandut o masina la care am taiat factura fiind persoana juridica.cand am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Impozit auto, masina nu mai exista ContSters62689 ContSters62689 Sora mea a plecat in Anglia cu Matizul in 2007. Dupa 2 ani, legislatia britanica nefiind permisiva, a fost nevoita sa renunte la masina, nemaiavand voie sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)