avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 18:13, 30 Martie 2010
Pentru locuri de munca pentru care se cer studii medii, puteti depune dovada absolvirii acestor studii. Daca depuneti diploma de bacalaureat, cu atat mai bine.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
ContSters122901, utilizator
pentru exercitarea functiei de dispecer cod 413201 in nomenclatorul de meserii sunt suficiente studiile medii.
Buna ziua!
Pentru a afla cu exactitate nivelul studiilor solicitate intr- un post prevazut cu un anumit nivel conform COR, va sfatuiesc sa va adresati ITM- ului din zona. Ocupatia de "dispecer" are codurile in ecartul 413( functionari in evidenta materialelor, productiei si in transporturi) - 512(administratori si alti lucratori operativi in restaurante cantine, pensiuni etc ) .
Cu stima !
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
Marius Zaharia, Avocat
eu lucrez ca dispecer dar sunt incadrat cu alta meserie iar pentru schimbarea meseriei in dispecer cod 413201 mi-a cerut diploma de bacalaureat cu toate ca eu aveam certificat de absolvire liceu anexat la dosar
pot sa gasesc undeva ce inseamna Nivelul de instruire: 2 (studii medii) ca sa stiu de ce imi cere diploma de bacalaureat

Alte discuții în legătură

Sa schimbat legea vali2010eu vali2010eu In 2008 Absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat pot solicita certificate de absolvire. Studiile medii le are oricine a absolvit 12 clase, cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)