Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii obligatorii pe site oficial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii obligatorii pe site oficial

Ce informatii sunt obligatorii pe un site oficial? Ce lege stipuleaza obligativitatea?Am auzit ca se pot da amenzi pentru lipsa unor informatii despre companie (CUI, Nr.inmatriculare,adresa,tel,fax).
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:39, 29 Martie 2010
legea 31/90 rep:
Art. 74
(1)În orice factură, ofertă, comandă, tarif, prospect şi alte documente întrebuinţate în comerţ, emanând de la o societate, trebuie să se menţioneze denumirea, forma juridică, sediul social, numărul din registrul comerţului şi codul unic de înregistrare. Sunt exceptate bonurile fiscale emise de aparatele de marcat electronice, care vor cuprinde elementele prevăzute de legislaţia din domeniu.
(3)În documentele prevăzute la alin. (1), dacă acestea provin de la o societate cu răspundere limitată, se va menţiona şi capitalul social, iar dacă ele provin de la o societate pe acţiuni sau în comandită pe acţiuni, se vor menţiona atât capitalul social subscris, cât şi cel vărsat.
(5)Dacă societatea deţine o pagină de internet proprie, informaţiile prevăzute la alin. (1) şi (3) vor fi publicate şi pe pagina de internet a societăţii.

sanctiuni:
Art. 2703
(1)Încălcarea prevederilor art. 74 constituie contravenţie şi este sancţionată cu amendă de la 2.500 lei, la 5.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date inregistrate pe factura BG BG Buna ziua, in situatia in care se majoreaza capitalul social al unei societati exista obligativitatea de a se modifica inscrisul de pe documentele ... (vezi toată discuția)
Materiale publicitare cosmina1 cosmina1 Buna ziua, Legea 31/1990, la art. 74 precizeaza faptul ca (1) In orice factura, oferta, comanda, tarif, prospect si alte documente intrebuintate in ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie trecerea capitalului social in contracte? ContSters63677 ContSters63677 Mi-a spus cineva ca a primit amenda de la Garda Financiara pentru ca nu avea trecut pe contracte capitalul social al societatii. Trebuia sa revina sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)