avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii viramentele de la sediile secundare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

viramentele de la sediile secundare

Buna ziua,
Pana acum aveam la fiema doar un sediu cu un cod fiscal. Acum deschidem un punct de lucru intr-o alta localitate si de la finante urmeaza sa ne dea un cod fiscal pt. sediul secundar.
Cum voi plati viramentele de la angajatii de la sediul secundar? se precizeaza pe statul de plata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: k.ioan , utilizator 13:07, 30 Martie 2010
Nu are importanta de unde efectuati plata! De exemplu : daca la sediul secundar nu veti avea incasarile necesare , veti fi obligati sa efectuati plata de la sediul central! Vor fi evidente contabile diferite , este evident , dar va exista si evidenta contabila centralizata!
Multumesc ! !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Cum se declara impozitul pe salarii la punctul de lucru? carmenbn carmenbn Am primit CIF pt.punctul de lucru pt.plata impozitului pe salarii.Cum se declara,se face 112 pt.sediul principal si se declara CIF-ul punctului de lucru la ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru expertsdata expertsdata am o problema si am nevoie de ajutor am o societate cu trei puncte de lucru; de la 01.08 punctele de lucru au cod fiscal individual cum continui ... (vezi toată discuția)