avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprejmuire teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprejmuire teren extravilan

Buna seara,

Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma impletita)acest teren pentru plantatia unor pomi. Daca nu il inchid pun acesti pomi degeaba.
Trebuie luata autorizatie de inchidere(constructie) de la primarie??

Cei de la primarie ma pun sa fac tot felul de acte de parca as vrea sa construiesc un cartier.
Cel mai recent răspuns: luciantgjiu , utilizator 18:09, 20 Septembrie 2013
Stiu si inteleg ceea ce spuneti.Pare de-a dreptul aberant ca pentru un gard normal sa scoti tot felul de avize si aprobari de parca ai construi o casa! Pe de alta parte intelegeti totusi ca este vorba de delimitarea unor suprafete de teren de altele si ca , nerespectand limitele de proprietate , ulterior pot aparea probleme juridice cu vecinii!B-)
buna ziua,
in aceeasi situatiesunt si eu.
terenul este clar delimitat prin intarusare de persoana care a facut cadastrul.
e o problema legata doar de relatia cu vecinii sau si de primarie?
Am si eu tot o problema cu imprejmuirea provizorie a unui teren extravilan(arabil).
Am cerut eliberarea certificatului de urbanism,dupa ce am dus actul de proprietate,extrasul de carte funciara,ortofotoplanul,si schita cadastrala,cu scopul obtinerii autorizatiei pt imprejmuire provizorie,si cei de la primarie au zis ca nu pot sa-mi elibereze certificatul de urbanism pt ca sunt probleme cu terenul.
Trebuie sa va zic ca terenul a avut initial o problema pt ca se suprapunea cu drumul primariei,acestia fiind deacord sa-mi dea din rezerva primariei o suprafata aflata in spatele parcelei mele.
S-a refacut cadastrul cu noile cote si acum nu mai sunt probleme,cel putin asa zic cei de OCPI,in schimb cei de la primarie refuza eliberarea CU pt ca sunt probleme.
Mentionez ca terenul se afla in administrarea primariei Targu Jiu
Eu doresc sa-mi plantez vita de vie.
Cum pot sa-mi feresc terenul de animale?
Astept parerile dvs.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
luciantgjiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren ionut121 ionut121 Buna ziua, Am un teren intravilan, neingradit si doresc sa il imprejmuiesc, provizoriu, cu panouri mobile. Din punct de vedere legal am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)