avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Bravo pentru curaj si spor la treaba. Si eu astept sa treaca Pastele si dupa aceia- pornim din nou la drum! Nu pot sa zic ca pana acuma n-am muncit , ca am tras cat am putut, insa de doua ori am facut BUF! Incerc sa schimb ceva in metoda de abordare a problemelor, ca e clar, undeva treaba scartaie. Si-apoi, mai e si serviciul foarte incarcat, si casa, si copilul, si toate! Dar sunt convinsa ca se poate. Sper sa tinem legatura dragi prieteni, sa ne sfatuim, sa ne ajutam, si in toamna, sa ne iasa si noua pasenta.
Bun hop si eu
Prima data voi incerca in toamna Am emotii de pe acum.
Ati inceput invatatu?
Inca nu draga Carmen, ca inca ma mai scutur de praf, da dupa Paste incep. Sper sa tinem legatura si colaborarea noastra sa fie " fructuoasa".
Eu am inceput am parcurs obligatiile - ma omoara fidejusiunea. saptamana asta poate reusesc sa termin civilul general de parcurs si sa incep la grilele lui voineag, combinat obligatii cu civil general. sa vad ce iese #-o Scria cineva care a intrat, pe topicu celor care au dat examen acum, ca dak reusesti sa faci de 8, eu zic 8.50 acasa din grilele lui voineag ai sanse reale.
Deocamdata atat.
Si eu am lucrat pe grilele lui Voineag destul de mult, insa nu am facut deloc spete si asta s-a vazut. Si mai am o problema-desi atunci cand sun linistita reusesc sa fac cum trebuie si grilele si pricep si spetele, in conditii de examen, contra timp si stresata, parca imi intra capul intr-o cutie si gandirea mea nu mai este la fel de agera.
Da nu-i bai, mai sunt sanse si m-am hotarat ca de data asta fac mai mult decat pot ca sa nu mai mai vad pe lista cu 6 si ceva. La mine acasa toata lumea e fixata pe magistratura, i ala mic ( 3 ani si ceva) mi- a si zis ieri :" nu-i nimic mama ca eu cand o sa fiu mare o sa intru la magistratura".Si pisica cred ca a invatat civilu, ca a stat pe carti cu orele.....

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)