avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... drept comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

drept comercial

Suntem o firma de tricotaje care lucreaza in sistem lohn. Prestam servicii unei firme din Austria (ei ne dau materialu iar noi am tricotat si confectionat pulovere) Contractul de prastari servivii preciza ca pretul serviciilor se va stabili separat la fiecare de lot de marfa. La al 2-lea lot ei nu erau de acord cu pretul iar noi nu i-am dat produsele. S-a ajuns la tribunal unde noi am castigat procesul ei fiind obligati sa plateasca 10 euro/ produs. Sentinta s-a dat in Decembrie iar in ianuarie i-am trimis o scrisoare ca in termen de 10 zile sa vina si sa-si ridice marfa. Ei nu au dat nici un raspuns iar acum la sfarsitul lui martie ne'au anuntat ca vin dupa marfa. Lipsesc 14 pulovere iar ei vor sa ne oblige ca sa platim materialul cu 30 euro/ bucata. Au dreptate din moment ce nu s-au prezentat dupa marfa in timp de 3 luni???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: k.ioan , utilizator 09:51, 31 Martie 2010
nu au cum sa va oblige, neavand nici o hotarare judec., si mai mult de atat sunteti de buna-credinta deoarece i/ati notificat in termen legal. Puneti si hotararea pe care o aveti in executare.
Multumesc ! !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme transport marfă din ue Tunde73 Tunde73 Bună ziua, am o problemă și sper tare mult că mă poate ajuta cineva. Firma noastră a comandat lapte praf de la o firmă din Danemarca, cu factură. Ne-am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare. proces. doamna_ioana doamna_ioana Buna ziua! O poveste si o intrebare. Se primise marfa in magazin si patronul s-a hotarat, dupa mai multe zile, sa inchida magazinul, intr-o dupa amiaza si ... (vezi toată discuția)
Mor cu dreptatea in mana !!!!!!!!!!! help please ! waleryan waleryan va salut ma aflu intr-o situatie dificila, v-a explic in mare........un furnizor imi face o oferta de nerefuzat...marfa de 32000 lei...la pret de 18000 ... (vezi toată discuția)