avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită publicatie vanzare
Discuție deschisă în Executare silită

publicatie vanzare

am primit o publicatie de vanzare de la un executor judecatoresc in care sunt anuntata ca mi s-a scos apartamentul la licitatie. as avea si cateva intrebari daca daca in care are loc licitatie este 06.03.2010 iar instiinatrea este data cu data 29.03.2010 pot sa fac o contestatie? si cum poate fi scos la licitatie un bun imobil daca el este deja ipotecat cu ipoteca de rang i1 la o alta banca? pot face ceva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 08:09, 31 Martie 2010
Contestatie la executare.
In privinta ipotecii de rang 1: asta este treaba bancii care a constituit ipoteca, dar puteti invoca in C.E. inclusiv acest aspect.
In mod normal Somatia de plata se intabuleaza/inscrie la CF.
Executorul ca sa poate scoate imobilul la licitatie trebuie, mai inainte de a face publicatia de vanzare, sa identifice imobilul, sa intocmeasca un p-v de situatie.etc.

Contestati in termen. Faceti si o cerere de suspendare provezorie dar si in cadrul contestatiei.
Tx. jud. ptr. C.E. este de 190 lei. Tb. jud. vreo 0.3 lei.
unde trebuie sa fac aceasta cerere de suspendare si cum trebuie formulata. ma puteti ajuta cu um model?
Fara sa vreau sa fiu malitioasa trebuie sa va spun ca absolut tot ce este legat de executarea silita trebuie tratat f serios si rezolvat f repede.
Va trebuie obligatoriu un avocat care sa cunoasca f bine executionalul civil.

Cererea de suspendare provizorie a executarii silite precum si contestatia la executare (care va avea ca un capat de cerere si suspendarea executarii pana la solutionarea C.E.) se vor depune la instanta de executare (de obicei Judecatoriea) din circumscriptia unde are loc executarea silita imobiliara, adica acolo unde este imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de la executor getuta getuta Dupa ce-am depus la instanta a doua contestatie la executare, deoarece executorul nu respecta sentinta definitiva si irevocabila data la prima contestatie, si ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita ! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am o somatie de la executor ptr plata unei sume de bani nu f mare , cam 7 mii euro .Eu m-am obligat sa platesc suma in [b]solidar [/b]cu alte 3 ... (vezi toată discuția)
Executare fff dubioasa edusa edusa as vrea un ajutor , am avut un apartament pt care am fost executata intr-un mod ciudat. in prima faza am primit o informare de licitatie de vanzare care era ... (vezi toată discuția)