avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi

Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație

Eveniment online cu lectori

Dată eveniment

13 Octombrie 2022

Invitați

  • Anca Iulia Zegrean - Partener, Coordonatorul practicii de Dreptul Muncii, Biriș Goran SPARL

Moderatori

Legislația muncii va fi modificată substanțial în această toamnă odată cu implementarea a două directive europene, prin care se vor introduce în Codul muncii zeci de noutăți majore de care angajatorii vor trebuie să țină cont pe viitor în relațiile cu angajații. Toate aceste modificări vor trebui reflectate în documentația companiilor și vor impune actualizarea contractelor de muncă, a regulamentelor interne, precum și a politicilor și procedurilor existente.

Noile tipuri de zile libere sau concedii ce trebuie să fie acordate, noutățile ce vizează formarea profesională, drepturile suplimentare pentru salariați și multe alte schimbări legislative vor fi detaliate și explicate pe larg de avocații Biriș Goran în cadrul unei sesiuni de două ore, astfel încât angajatorii să fie pregătiți pentru a-și face propriile analize pe procedurile și fluxurile de lucru actuale, ca mai apoi să le poată actualiza într-un mod care să se conformeze noilor cerințe.