avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Acasă Consultanți înscrisi în avocatnet.ro

Consultanți înscrisi în avocatnet.ro

Zeci de mii de oameni caută, zilnic, consultanți, în avocatnet.ro

Zilnic, peste 150.000 de oameni accesează avocatnet.ro în căutarea unor soluții la problemele lor juridice, economice sau de afaceri. Unii caută răspunsuri în articolele publicate de noi. Alții accesează secțiunea de întrebări și răspunsuri, în căutarea unor răspunsuri punctuale.

O buna parte din cititorii avocatnet.ro, însă, își doresc un "consultant bun" care să le rezolve problemele. Sunt dispuși să plătească pentru consultanță și sunt dispuși să recomande consultantul care le-ar rezolva problema în cele mai bune condițiuni.

Contactare directă. Noul serviciu avocatnet.ro prin care găsești consultanți.

Asa încât, în ultimii ani, am perfecționat un sistem prin intermediul căruia consultanții înscriși în baza avocatnet.ro să poata fi expuși acolo unde credem noi că un client potențial ar putea avea nevoie să contacteze un consultant

Sistemul permite contactarea directă a consultantului, fără intervenția avocatnet.ro

Pentru că nevoia noastră nu e una de intermediere a contractelor juridice, contabile sau de afaceri, am considerat util de menționat faptul că sistemul nostru permite contactarea directă a consultantului de către client, fără interpunerea avocatnet.ro între cele două părți.

În acest fel, discuțiile dintre părti sunt confidențiale, iar deciziile pe care le iau sunt negociate doar între cele doua parti.

Ne-ar ajuta să ne trimiteți feedback despre consultant, la finalizarea acțiunii

Singurul lucru pe care ni l-am dori e să avem un feedback despre activitatea consultantului / clientului, pentru că, în viitor, alți oameni care intră în contact cu clientul / consultantul, să știe exact cu cine au de-a face. Rolul nostru este acela de a construi o bază de "consultanți buni", respectiv o bază de "clienți serioși", pe care consultanții să îi recunoască de la început.

Cum te poti înscrie în baza de consultanți avocatnet.ro?

Acceseaza link-ul de mai jos

INSCRIERE CONSULTANT AVOCATNET.RO

Ulterior, dacă vei dori ca profilul tau sa fie vizibil, in functie de contextul unei articol sau al unei discutii, printre profilele consultantilor care ar putea ajuta cititorii cu solutii legate de tema acelui articol / discutie, va trebui sa cumperi un abonament (pana la finalul lunii ianuarie 2018 listarea acolo e gratuita, urmand ca de la acea data, sa fie perceputa o suma de bani pentru cei care vor sa continue sa fie afisati in acel sistem - trecerea de la gratuit la plata nu e automata, iar afisarea se opreste daca nu se alege varianta cu plata, fara nicio obligatie pentru respectivul consultant).

Ulterior, ori de cate ori o sa raspunzi la intrebari, in forum, sau o sa accesezi un articol avocatnet.ro, o sa vezi, langa acele discutii si articole, profile de consultanti insotite de doua butoane: SUNA / EMAIL. Ori de cate ori apare si profilul tau acolo, prin intermediul lor vei fi contactat direct de catre clienti, in cazul in care doresc sa faca acest lucru.