avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Acasă Despre consultanții din avocatnet.ro

Despre consultanții din avocatnet.ro

In avocatnet.ro sunt inscrisi peste 10.000 de consultanti, reprezentand peste 20 de profesii diferite (avocati, contabili, consultanti fiscali, SSM etc.), care desfasoara zilnic activitate in cadrul comunitatii: raspund la intrebari, preiau clienti de consultanta, ofera sfaturi etc.

In fiecare zi, sute de oameni contacteaza, prin intermediul avocatnet.ro, un consultant, care sa ii ajute sa rezolve probleme juridice, economice sau de afaceri.

Cum poti contacta un consultant prin intermediul avocatnet.ro?

Ori de cate ori accesezi articolele avocatnet.ro sau sectiunea de intrebari si raspunsuri, atunci cand un consultant a avut activitate acolo, o sa observi sub profilul consultantului doua link-uri: SUNA / EMAIL. Daca le apesi, vei putea contacta direct consultantul, fara intermedierea avocatnet.ro. Toti pasii ulteriori contactarii nu mai au nicio legatura cu platforma noastra, urmand a se face direct intre tine si consultant: negocierea pretului, stabilirea pasilor de parcurs etc.

Ne-ar ajuta, insa, daca ne-ai furniza feedback despre consultantul respectiv, odata ce ai lucrat cu el. In viitor, am vrea ca acest feedback sa fie integrat direct in profilul consultantilor, urmand a oferi clientilor potentiali o radiografie utila asupra tipului de serviciu pe care il ofera consultantul in cauza.

Pot cauta consultanti direct, fara sa intru alte sectiuni din site?

Daca folosesti butonul "Consultanti" din meniul de sus al avocatnet.ro, vei putea alege sa accesezi lista tuturor consultantilor inscrisi in site. Odata ajuns acolo, vei putea filtra consultantii in functie de profesie (avocat, contabil, consultant fiscal, consultant ISO, consultant resurse umane, SSM etc), dupa judet sau vei putea cauta, dupa nume, un anumit consultant.