Afacerile incepute de antreprenori care au trecut printr-o procedura de insolventa au sanse mai mari de reusita, decat o afacere pornita de un antreprenor care nu a trecut printr-o astfel de experienta, sustine presedintele Institutului National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa (INPPI), Simona Milos.
Un faliment poate fi pentru o firma o "sursa de invatare" si o sansa de reusita din punct de vedere al profitului si al numarului de locuri de munca create cu o a doua firma, a explicat Simona Milos, care a prezentat date din Programul Antreprenorial European 2020, publicat de Comisia Europeana.
"S-a apreciat ca esecul falimentului poate constitui, in masura in care nu este vorba de unul fraudulos, o sursa de cunoastere si de invatare pentru intreprinzatorii care au ajuns in aceasta situatie. Deseori, acestia invata din propriile greseli si au mai mult succes in viitor", sustine Milos.
--
Notă privind drepturile de autor
Conținutul acestui articol este protejat de legislația română. Copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea lui în scop comercial – inclusiv pentru antrenarea, dezvoltarea ori operarea sistemelor de inteligență artificială – este interzisă. Deținerea unui abonament Premium nu conferă dreptul de a copia sau reutiliza conținutul. Încălcarea acestor reguli poate atrage sancțiuni civile sau penale. Întrebări și clarificări: office@avocatnet.ro
Comentarii articol (0)