ACCES GRATUIT
Se cultivă în România și pleacă la export. “Aurul roșu” care costă până la 30.000 de €/kg
Șofranul, cel mai scump condiment din lume, numit și “aurul roșu”, a colorat și în această toamnă câmpurile de la noi.
Articolul continuă mai jos
Șofranul este cultivat doar în câteva locuri din România și pleacă, în general, la export, unde se vinde cu până la 30.000 de euro kilogramul.
Pe piață există însă și variante ieftine, cum ar fi șofrănelul, care are aceeași culoare, însă nu este la fel de aromat.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
--
Notă privind drepturile de autor
Conținutul acestui articol este protejat de legislația română. Copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea lui în scop comercial – inclusiv pentru antrenarea, dezvoltarea ori operarea sistemelor de inteligență artificială – este interzisă. Deținerea unui abonament Premium nu conferă dreptul de a copia sau reutiliza conținutul. Încălcarea acestor reguli poate atrage sancțiuni civile sau penale. Întrebări și clarificări:
office@avocatnet.ro
Comentarii articol (0)