Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebăriConstatarea zilei e legată de respect. Știți, ideea pe care societatea noastră a pus-o pe un piedestal în ultimii ani, deși, în realitate, pe la spate, o aruncă zilnic la coșul de gunoi. Doleanța pe care mai toți oamenii o au de la ceilalți, dar pe care puțini o oferă, la rândul lor. Construcția care stă la baza unor partide politice, unor programe electorale, unor grupuri de companii sau de oameni, dar care, în realitate, dispare subit în acțiunile lor dictate doar de oportunism, nevoia de expunere media sau lăcomie.
Articolul continuă mai jos
Astăzi, imi pare că respectul e cel mai bun antidot la criza pe care o traversăm. E medicamentul care ne-ar salva de la multe. E valoarea care ne-ar ajuta pe toți să ieșim mai repede la liman. Respectul reciproc angajați-angajatori, tineri-bătrâni, clienți-comercianți, pacienți-furnizori de servicii medicale și așa mai departe. Respectul, ca gest.
Ca să putem vedea drumul, avem astăzi nevoie de rezerve imense de respect, mult mai mari decât cele de măști, dezinfectanți sau empatie.
Aici, avem o problemă. Pentru ele, nu se pot face donații pe Facebook, nu se pot organiza emisiuni teledon și nici oferi locuri sigure în viața de apoi.
Nu crezi?
***
Săptămâna viitoare vom reveni cu subiecte noi de dezbătut. Până atunci, te așteptăm cu comentarii la subiectul de azi :) Între timp, ți-am pregătit și o listă cu recomandări de învățat | citit | ascultat.
Citește mai mult despre lumea inteligo, cursuri inteligo, dezbaterea saptamaniiLumea Inteligo. Săptămânal, poți primi gratuit, în emailul tău, newsletter-ul Lumea Inteligo. Pentru oameni care vor să evolueze. Dezbatem subiecte legate de noi, oamenii, și de mecanismele care ne ajută să evoluăm constant în viață și carieră. În plus, vei regăsi recomandări de lectură, podcasturi și multe altele.
Abonează-te gratuit aici.
Noul AI Act generează confuzie în mediul de afaceri, companiile neștiind exact dacă și cum li se aplică aceste reglementări. Multe firme utilizează deja sisteme AI (chiar și fără să realizeze) și se expun riscurilor legale semnificative, cu amenzi care pot ajunge până la 35 milioane EUR sau 7% din cifra de afaceri globală, pe lângă potențialele daune reputaționale.
La curs, alături de Alin Popescu, fondator avocatnet.ro și specialist cu peste 25 de ani de experiență în consultanță și antreprenoriat tehnologic, veți învăța să identificați sistemele AI utilizate în companie, să evaluați riscurile, să implementați măsuri de conformitate și să transformați obligațiile legislative într-un program structurat în 20 de pași.
Comentarii articol (1)