avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Autori Laura Popa

Laura Popa Avocat Senior, Vernon | David

https://vdalegal.com/

Laura Popa este avocat în Baroul București din anul 2014 și este avocat senior în cadrul societății Vernon, David și Asociații.

Laura este specializată în dreptul muncii fiind și expert în egalitatea de șanse și în litigii de muncă, litigii comerciale și civile. De-a lungul carierei sale a reprezentat atât clienți români, cât și clienți străini în domeniul dreptului muncii, inclusiv cu privire la proiecte complexe de restructurare, asistarea societăților cu privire la transferul de salariați în urma transferului de întreprindere, negocierea contractelor colective de muncă, precum și în privința cercetărilor disciplinare complexe, redactarea și negocierea contractelor de muncă, redactarea și revizuirea regulamentelor interne.

Laura a fost parte din echipa care a asistat numeroși clienți în ceea ce privește investigațiile realizate ca urmare a sesizărilor salariaților cu privire la potențiale acte de discriminare sau hărțuire la locul de muncă. De asemenea. Laura a reprezentat clienți în fața Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Evenimente la care a participat (vezi toate...)

Măsurile pe care trebuie să le ia angajatorii pentru combaterea discriminării și hărțuirii la locul de muncă

~ final articole autor ~