Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate gabitapopa

Bună seara! Am rugămintea sa-mi dati un raspuns la următoarea problemă. Mama mea locuieste într-o locuință sociala ( primită în urma evacuarii dintr-un apartament nationalizat) , si ar vrea sa o ia in spatiu pe fiica mea( nepoata), în vârstă de 18 ani, Se poate acest lucru și dacă da, după decesul mamei mele , fiica mea preia contractul si ramane in locuinta, in continuare? Mulțumesc mult.
Mulțumesc.
Bună seara! Tatăl meu a divorțat în anul 1972, în prezent decedat. La momentul divorțului avea in proprietate cu fosta soție un apartament. Nu s-a făcut partaj la divorț. Eu am drepturi din acel apartament acum , după decesul tatălui meu?
Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare referitoare la cumpararea locuintelor sociale.
Locuiesc intr-un apartament de 3 cam, cf 2 , cu titlu de locuinta sociala, pe care am primit-o in urma evacuarii dintr-un apartament revendicat ( nationalizat ).
As vrea sa stiu daca pot sa cumpar acest apartament, si ce sanse as avea daca ma judec cu primaria, ca sa treaca acest imobil din fondul de stat in fondul privat?
Mentionez ca imobilul respectiv a fost cumparat de catre primarie prin licitatie publica, de pe piata libera.
Va multumesc pentru timpul acordat
Gabriela