avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Activitate dyanap

Activitate dyanap

Răspuns la discuția refuz detasare
la celalat loc de munca nu a semnat nici un act...pt ca nu s-a prezentat...
Discuție refuz detasare
buna ziua

Se poate va rog o solutie...
O firma detaseaza o persoana la o alta firma. Acea persoana nu se prezinta la noul loc de munca pe motiv ca nu ii convin conditiile, dar nu face nimic in scris in acest sens. Dupa cateva zile firma la care a fost detasata persoana trimite hartie catre firma initiala si o anunta ca persoana detasata nu s-a prezentat la munca in consecinta nu ia intocmit nici un act si nu il va mai primi. Ce trebuie sa faca acum firma care la trimis ca si detasat daca nu mai vrea sa il pastreze? Il poate concedia pt ca nu s-a prezentat la munca la noua firma?
Răspuns la discuția firma noua
multumesc. Despre ce autorizari e nevoie stie cineva?
Discuție firma noua
Buna ziua

Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice informatii imi pot fi de folos. va multumesc.
Discuție despre casare
Buna ziua
Am si eu o intrebare....care e procedura - dpdv juridic pt casare a unor obiecte amortizate? Stiu ca in primul rand - hotararea administratorului, dar apoi? trebuie licitatie si daca nu se vand se casaza? ( e vb de masini care nu se mai pot folosi - sunt bune doar de fier vechi),

Multumesc
Răspuns la discuția nu mai pot achita banca
da. o sa le fac o noua notificare si o sa o trimit la Bucuresti. Poate cele de la filiala unde m-au pus sa fac angajamentul nici nu au trimis actele la Bucuresti si incearca sa ma tot preseze si sa imi ceara coimprumutat ca sa mai aiba pe cineva agatat....m-au vazut mai slaba "de inger" si ca nu rezist la presiuni....dar de unde atata putere? de unde?
Răspuns la discuția nu mai pot achita banca
la brd. si daca e asa...ce sa fac????
Răspuns la discuția nu mai pot achita banca
dobanda nu au crescut-o . e imprumut cu rate fixe pe 10 ani
Răspuns la discuția nu mai pot achita banca
le-am dat toate datele problemei... mi-au spus ca nu pot sa imi reesaloneze pe 20 sau 30 de ani decat daca pun ipoteca pe ceva. si daca vreau sa imi faca o rata mai mica - dar doar 9 luni - dupa care voi plati si ce nu am platit cele 9 luni - sa aduc un coimprumutat....vi se pare ok? au zis ca doar asa imi aproba acel angajament pe 9 luni....altfel nu... eu am vb doar la filiala de unde am luat creditul. credeti ca ar fi mai ok sa le trimit o notificare la bucuresti?
Răspuns la discuția nu mai pot achita banca
daca le fac o noua notificare cum ar fi mai bine sa le-o comunic?