Salutare.
Am fost disponibilizat in Decembrie 2024 si am stat in somaj pana in Mai cand m-am angajat la o noua firma pe perioada nedeterminata. Aceasta firma a incetat colaborarea la initiativa lor dupa o luna.
Ma pot intoarce inapoi in somaj in aceste conditii ?
Multumesc.
tocmai ce mi-am depus actele de somaj si persoana de la birou spune ca ar fi un loc de munca disponibil pe calificarea mea.
Din ce am citit pe internet salariile sunt foarte mici in acea firma.
Refuzarea unui loc de munca pe motive salariale se considera refuz justificat sau nejustificat ?
Cu alte cuvinte daca postul oferit de ei este corespunzator cu nivelul de studii si al pregatirii mele eu trebuie sa-l accept indiferent de ce salar ofera acel angajator ?
societatea este SNC, mama detine un teren arabil iar apartamentu e pe numele surorii se poate lega de mine si de fratii mei in vreun fel ? va multumesc
buna ziua am o intrebare parintii mei au avut o societate care a dat faliment cu cativa ani in urma si la momentul actual are datorii de 62000 RON catre FISC intrebarea mea este poate sa ne puna noua, copiii lor sa le platim datoriile (sa mostenim datoriile lor) ? mentionez ca doar mama mai este in viata , apartamentu este trecut pe numele surorii si ca datoriile au fost trecut pe P.F. pe numele lui tata
va multumesc anticipat