Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
rogate la doamne-doamne ca rezultatul de la recalculare sa fie sub 0.80!daca iese naspa trebuie sa te gandesti ca nu o sa mai fie vorba de minimul de pedeapsa si mai rau o sa fie cu executare!vreau sa-ti spun ca in timp ce eram si eu judecat la randul meu(0.90-0.75:O)a fost adusa o persoana care savarsise aproximatv aceleas fapte si se alesese cu vreo doi anisori de parnaie executata!si solicita o eliberare conditonata....cam astea ar fii raspunsurile la intrebari!
pt eusebiu.tu ai avut si avocat si tot degeaba din cate vad,cand mai ai voie sa dai de permis?te intreb ca si eu sunt din bv si am proces luna asta pe 21 si nu vreau sa imi iau avocat ca nu am bani dc a durat asa mult la tine?cat ai avut alcolemia?
sal! si eu sunt in aceeasi sit...cu faze de-astea nu merge,singura sansa e sa ceri o recalculare a alcoolemiei iar rezultatul sa vina sub 0,8(intelegi ce vreau sa zic)...in cazul tau alcoolemia e in crestere si se poate obtine
Chiar si distrugerea acelei oglinzi reprezinta un accident rutier....
Insa va puteti apara invocand ca nu ati realizat ca ati atins si avariat respectivul vehicul, iar pagubele produse sunt minore. Cu o aparare buna scapati de acuzatia de fuga de la locul faptei...insa ramaneti cu alcoolemia. Aici este problema cea mare si sincer este cam mare. Mizati si pe faptul ca nu aveti antecedente penale.
Puteti sa va aparati in punctul de fuga de la locul accidentului cu faptul v-a fost imposibil sa va dati seama, ca s-a intamplat un accident.
Va propun sa va angajati un avocat, banuiesc, ca veti avea nevoie.