avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Activitate gina.rece

Activitate gina.rece

Fratele meu este divortat iar cei 2 copii rezultati din casatorie sunt in grija mamei copiilor,stabilindu-se prin hotarire judecatoreasca definitiva plata unei sume de catre tata.Acesta a plecat in Spania si nu si-a achitat datoria fata de copii.Acum sotia a facut plangere la politie in jud. HD,acolo locuieste iar eu si mama mea am fost chemete la politie in Bistrita,unde locuimim noi.Noi nu mai avem nici o stire de la el,nici macar nu stim unde anume in Spania sau daca mai este acolo.Mama mea este bolnava cu inima,nici nu se poate deplasa.Ne poate reveni noua vreo obligatie?
Va multemesc. PS. Divortul s-a pronuntat in ianuarie 2000.
Buna ziua,m-am inscris la un concurs pentru ocuparea postului de inspector cls. I-grad debutant si urmeaza sa dau proba scrisa.Daca dintre cei ce cititi acest forum ati fost in situatie similara va rog sa-mi spuneti sub ce forma se pun intrebarile,test grila sau intrebare si raspuns scris de participant.Va rog cat de repede,marti este concursul,
Multumesc.
Răspuns la discuția REFUZ
lukacs a scris:

accidentele de munca se declara si la ITM, parchet, incercati sa cereri copii de acolo.

Cand puterea are dreptul,dreptul mai are putere?
Nu iti trebuie bani ci dorinta de a invata.Eu am terminat facultatea de drept in 2007 la varsta de 45 ani,urmand cursurile de zi,am luat licenta la Bucuresti cu 9,75 si cu mana pe inima iti spun ca nu am dat nici un ban,doar nopti nedormite,o vointa extraordinara de a nu ma face de rusine si ce e drept am dat bani multi dar nu cuiva ci pe toate cursurile care le-am cumparat pentru a invata.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Multumesc pentru incurajare.Aveam nevoie de asa ceva.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Eu am 47 de ani,copii de 27, 26 si 12 ani.Am terminat facultatea de drept a UEB in 2007, cu examen de licenta la Bucuresti si fiindca nu gasesc de lucru in domeniu ma bate gandul sa incerc si eu la INM.Ce ziceti, ma incurajeaza careva?
Discuție admitere INM
Exista o varsta maxima pentru inscriere examen admitere INM?
Multumesc.
Ma bucur si eu pentru tine si sper sa te descurci.Chiar as fi incantata sa-mi spui cum au decurs lucrurile.Ti-as recomanda sa cumperi cartile"Contractele mileniului III" si "Cereri si actiuni in instanta",au si CD cu modelele prezentate si explicate in carti.Eu le-am cumparat,ce-i drept sunt scumpe dar utile.
Eu am terminat facultatea de drept a URB in 2007 si pe diploma mea scrie "Licentiat in drept".
In octombrie 2009 m-am inscris in CCJ(scuzati-ma ca nu scriu orasul),am platit taxele aferente,respectiv inscrierea,cotizatia ,legitimatia si insigna,Inca nu apar nici in tabloul de membri si nu am primit nici legitimatia ,nici insigna,pe motiv ca nu am depus juramantul.Totusi,in cererea pe care am semnat-o exista redactat si juramantul.Nu este suficient?
Si inca o intrebare. Cei doi ani necesari pentru obtinerea definitivatului in profesia de consilier juridic se calculeaza de la data inscrierii in CCJ sau de la data angajarii care este trecuta in carnetul de munca? Va multumesc.