avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel M.

Activitate Daniel M.

Imi explicati si mie vă rog frumos cum se face aplicarea art. 271 alin (5) C.pen. cu referire la la neexecutarea ped complementare prev în art. 71 indice 5 alin (2).
Cum se face aplicarea acestui articol, că nu am înţeles nimic?
Multumesc anticipat.
Îmi spuneţi vă rog frumos dacă a solicitat cineva dintre cei care au dat în august 2010 la INM dosarul de înscriere de la CSM? Care e procedura? Faci cerere şi îţi dă dosarul în aceeaşi zi? Eu nu sunt din Bucureşti, del avreo 500 km. :(
Cum au fost subiectele? La ce materie ţi s-au părut mai grele?
ªtii cumva se afişează astăzi?
MayeMaya a scris:

Hello...ce ati facut? Vreo veste? Asteptam...noi cei care ne pregatim pt.ianuarie...sa stim la ce sa ne asteptam....

Vesti bune...asteptam de la voi.



Cred că nu au ieşit încă din examen.
ªi eu sunt curios cum au fost subiectele.
Pe INM şi CSM nu s-a afişat deocamdată nimic.
Ai dreptate, e foarte nasol daca se publica anuntul de org a concursului dupa 24 nov pt ca practic intra in vigoare Legea 202/2010 care aduce multe schimbări C proc pen şi C proc civ. Evident ne va da peste cap ceea ce am sedimentat până acum la proceduri. Parca toate sunt împotriva noastră anul asta. X-(
Se pare că două informaţii sunt sigure:
1. cei 71 de auditori admisi îm sesiunea aug-sept 2010 vor începe cursurile din octombrie şi nu din noiembrie, aşa cum se vehicula
2. se vor scoate pt această promoţie 61 de locuri de cazare în internatul INM - de unde deducem că pt candidaţii admişi la exam din ianuarie 2011 nu se vor scoate locuri de cazare în căminul INM X-(

Citez de pe siteul INM: "ÎN ATENŢIA AUDITORILOR DE ANUL I,
PROMOŢIA 2010 - 2012 ....

Menţionăm că, pentru anul I, sunt alocate 61 locuri, atribuite în ordinea mediilor de admitere pentru auditorii care nu au domiciliul în Bucureşti.
Soluţionarea cererilor, precum şi repartizarea în camere va fi făcută pe data de 30.09.2010.
Cazarea va fi făcută începând cu data de 04.10.2010, atât în cursul dimineţii, între orele 800 - 1100 , cât şi după încheierea ceremoniei de deschidere a anului de învăţământ."
celina a scris:

m13d a scris:

Pt. cei care au depus adevarinta de licenta in original - trebuie sa te duci la sediul CSM te lasa sa o ridici dar trebuie sa te intorci cu o copie legalizate(stiu caz concret).




Eu am depus tot originalul si nu mi-au cerut nimic la schimb. Mi-au restituit tot ceea ce am depus si atat....

Spune-mi te rog de unde ai ridicat dosarul?
Eşti din provincie?
MayeMaye a scris:

Daniel M. a scris:

Îmi cer scuze, o întrebare puţin off topic: dosarul de înscriere la concurs INM ni se restituie? E cineva care a fost să-l ridice?
Nu de alta, dar am acolo adeverinţa originală priv licenţa, şi pe de altă parte mă gândesc că cele două fişe de cazier sunt valabile şi pt exam din ianuarie 2011.
Mulţumesc, aştept răspuns!


Mai Daniel, scuze ptr apelativul mai, nu mai lasa acte in original nicaieri. Ce naiba, nu ti-a spus nimeni? Legalizeaza daca vrei, dar nu in original.Daca ti se pierde adeverinta? Ce faci?
In jobul meu, am contact cu o multime de oameni, cu acte , etc. Cand ii vad ca o floricica lasand acte in original, cu nonsalanta, '' lasati, nu e problema''...mor si inviez....
Sa nu mai lasi acte in original, ti-o zic prieteneste, o sa regreti cand o sa ti se piarda vreun act.
O seara buna.

Ai dreptate, şi ştiu şi eu că nu se lasă acte în original, dar nu vream să mai dau vreo 50 lei pe legalizare X-(
Oricum, sper că il pot ridica de la tribunal de unde l-am depus, şi nu trebuie să merg tocmai până la INM, mi s-ar părea prea de tot.
Îmi cer scuze, o întrebare puţin off topic: dosarul de înscriere la concurs INM ni se restituie? E cineva care a fost să-l ridice?
Nu de alta, dar am acolo adeverinţa originală priv licenţa, şi pe de altă parte mă gândesc că cele două fişe de cazier sunt valabile şi pt exam din ianuarie 2011.
Mulţumesc, aştept răspuns!
Răspuns la discuția Admitere INM 2011
m13d a scris:

La procedura penala m-am descurcat cel mai bine -18 , la civil ma asteptam -16, la penal aveam mai multe pretentii 12, iar la procedura civila au fost la noroc -4.
Nu cred ca pot recupera procedura civila si nu cred ca sunt pregatita pentru o noua deceptie in timp atat de scurt.:D.Mai am o indoiala, mi-e teama ssa nu vrea CSM-ul sa demonstreze ca suntem la fel de nepregatiti cum ne califica ei si nivelul de dificultate sa fie la fel de inalt.Mai pierd si banii de taxa, si daca ma pregatesc pt. INM voi fi nepregatita pentru master, mai am si servici si familie (fetita imi incepe clasa I), inseamna sa renunt la ceva. Si nu sunt dispusa:D. Insa pana in ianuarie mai am timp sa ma razgandesc.:))

La proc penală unde a fost cel mai greu ai făcut 18? Înseamnă că ai avut materia f f bine memorată. Îmi spui şi mie te rog din ce te-ai pregătit la proc penală?