avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate udau_1966

Activitate udau_1966

Discuție cumpar vechime
am fratele stabilit in usa si lucreaza acolo legal din 2004.vreau sa intreb :poate cumpara cei 5 ani de vechime in romania si acesti ani vor fi luati in calcul la stabilirea vechimii in munca?
cu multumiri,cristi.
Discuție Model raport
raport presedinte asociatie-model
Răspuns la discuția SEPARARE GAZE
ce spuneti domniile voastre,am facut.dupa cum am spus anterior,am toate aprobarile luate.problema este ca locatarii celor 2 scari nu au suficienti bani in fondul de reparatii.intrebarea este:
cum le pot retine banii pentru a plati contravaloarea lucrarii de separare,fara ca eu sa nu am eventuale probleme ulterioare?
cu stima,cristi.
Răspuns la discuția SEPARARE GAZE
ce spuneti dumneavoastra,am facut.problema este:cum le retin banii legal,fara a avea probleme,stiind ca propietarii din cele 2 scari au consumat banii din fondul de repararatii?
intreb asta deoarece nu doresc sa am probleme din orice punct de vedere si eventuale interpretari propii!
dupa cum se stie ,lipsa de activitate ,duce la creatii propii,originale1
cu stima,cristi.
Răspuns la discuția SEPARARE GAZE
scara 1 si 2 au punct de alimentare cu gaze ,comun.Scara 1 are repartitoare de cost.scara 2 are caldura la liber,fiind necontorizata,deci caldura la liber si are inventariere termica.in ambele scari,majoritara este populoatia pensionara,care,dupa cum se stie,nu are bani!
locatarii de la scara 2 ,nefiind contorizati,avand caldura la liber, nu dau drumul la gaze , si nu vor sa-i sustina cu bani,platindu-le indirect gazelle,celor de la scara 1 care se incalzesc cu caldura degajata de aragazele deschise.cei de la scara 1,fiind contorizati,au repartitoarele de caldura inchise si aragazele deschise,consumand si gazelle celor de la scara 2.dovada este factura de gaze,care a venit in valoare de 1800lei.
acum,gandesc ,ca am fost destul de clar!
cum procedez in aceasta situatie,dupa ce a-ti lecturat cele scrise de mine!
doresc ca raspunsul sa fie pertinent si in timp util,sau pot fi sunat la:0769602864sau pot suna eu la nr.de tel. indicat de dumneavoastra.
cu stima ,cristi I. , din Craiova

am aprobare,am proiect,dar locatarii celor doua scari nu au banii necesari!
cum le pot incasa banii aferenti lucrarii,in mod legal?

Interventie moderator
Folositi editarea mesajelor daca timpul permite si nu s-a raspuns deja ultimului Dvs. mesaj.
Răspuns la discuția SEPARARE GAZE
cealalta scara,este contorizata avand repartitoare de caldura,iar cealalta scara nu este contorizata.cei necontorizati,consuma si gazelle la ceilalti,iar ca exemplu,va spun ca factura la gaze ,pe cele 2 scari a fost de 1800 ron.mai e altceva de zis?
deci ,va rog cititi cu atentie si rog a mi se da un raspuns pertinent si rapid!
cu stima,cristi.
Discuție SEPARARE GAZE
in asociatia noastra,din constructive,2 scari de bloc,fiecare cu 33 apartamente sunt alimentate de la un punct comun cu gaze.problema este urmatoarea:una din cele 2 scari ,vrea sa se separe,sa aiba propiul ceas,dar cealalta scara nu este de accord.
cum pot rezolva aceasta problema din punct de vedere al platii?
locatarii unei scari au tabel semnat cu accord in scris pentru separare si banii necesari,iar cealalta scara nu este de accord,dar are bani in fondul de reparatii!
in aceasta situatie,cum pot eu ca presedinte ,sa rezolv aceasta situatie,fara a avea problem sau eventuale reclamatii?
se poate rezolva si astfel?
multumesc anticipat celor care ma vor ajuta!
cristi,craiova.
in martie 2014 imi expira leasingul la masina.masina am achizitionato noua de la reprezentanta.,euro 5 pe firma.in martie vtreau sa o trec pe persoana fizica.
m-ai platesc taxa de mediu,cam cati bani ar costa si daca cum e mai bine :pe firma sau pe persoana fizica?
cu multumiri,anticipat,cristi.
Răspuns la discuția Plata autorizare ISCIR
va rog frumos sa-mi spuneti ce lege sau ce hg ,reglementeaza functionarea ascensoarelor si avizarea lor tehnic0-functionala?
poate un propietar de apartament(cu studii de administrator imobile) sa verifice evidenta contabila a asociatiei?are aceasta calitate,el,ca simplu membru?
asociatia are cenzor aprobat de adunarea generala si de comitetul executive.