avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate un roman

Activitate un roman

Buna seara
Va rog sa ma lămuriri in următoarea speța;
Succesiune deschisă la judecătorie de aproximativ un an ,care va mai dura probabil ceva timp ! Ce se întâmpla cu dreptul unui succesor dacă acesta decedează pana la finalul procesului !
Va mulțumesc !
Mulțumesc mult !
Buna seara !Va rog sa ma ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație !
Soț și soție cumpara un apartament in rate și plătesc un avans .Soțul are un copil din alta căsătorie . La numai o luna de la achitarea avansului ,soțul decedează iar soția supraviețuitoarea plătește toate ratele apartamentului pana la achitare ! Moare și soția ! Ce drepturi are copilul la apartament ?Multumesc mult !
Buna seara ,
Va rog ajutați -ma in situația următoare. !
Pentru succesiunea unui cont bancar ,notarul solicita extrase de cont la bănci de la data decesului titularului de cont ,de la data deschiderii succesiunii sau de la data solicitării notariale ? In situația mea bănuiesc ca s-au scos bani -bancomat -după decesul titularului ! Va mulțumesc !
Mulțumesc pentru răspuns. Nu exista nici o pârghie legală sa -i oblige sa pună banii la loc ?
Dacă notarul cere extrasul de cont și se vede clar cine a scos banii ,lasă lucrurile așa ,fără sa -l sancționeze cu o hotărâre ?


(mesaje reunite)
Bine v-am găsit ! Va rog sa ma ajutați in următoarea speța !
O persoana decedata deținea un cont bancar ,iar un succesor a scos banii din acest cont .Succesiunea s-a deschis la notar și sant mai mulți mostenitori . Notarul a fost informat verbal de scoaterea banilor de către unul din mostenitori. Ce trebuie sa facă notarul in aceasta situație pentru ca acești bani sa fie puși in masa succesorala ?
Va mulțumesc mult !
Multumesc pentru raspuns !De 3 luni cautam posibili contacte ale feței în discuție !A plecat de mica in Germania ,nu stim nici cum o cheamă ! Chiar am cautat !Stiu ca se poate interpreta dar sincer nu este cazul ! Va rog sa -mi spuneti ce sa facem in aceasta situație !Ce pasi sa facem ,unde sa deschidem aceasta succesiune ! Multumesc mult !
Bine v-am gasit !Ajutati-ma in urmatoarea problema , va rog ! Soț cu un copil din alta căsătorie decedeaza ! Se face succesiune între copil si soție dar nu se declara un bun cumparat in timpul căsătoriei de cei doi soți ! Decedeaza si sotia si moștenitorii ei vor sa deschidă succesiune dar notarul refuza sa primească dosarul pe motiv ca nu este finalizată succesiunea dintre copil si soție . Copilul este de negăsit nu se stie nimic de el . In aceasta situație spuneti -mi va rog cum procedează succesorii soției ? Sa meargă in instanta pentru succesiune ? Va multumesc !
Întrebarea se referea la un var primar care decedează după deschiderea succesiunii după decesul unui var primar ! Moștenitorii celui din urma sant copii săi ! La ce certificat de Moștenitor va referiți ? Fata de primul decedat,fiind clasa 5 nu au dreptul la moștenire !Va referiți la certificat Moștenitor după tatăl lor ?Scuzati-ma nu am înțeles ! Încă o data ,va mulțumesc !
Mulțumesc pentru raspuns !